Aloe Vera este o planta cu beneficii si utilizari multiple atat in medicina, cat si in cosmetica. Contine mai mult de 75 de substante active si este recunoscuta pentru efectul benefic in sustinerea sistemului imunitar, ameliorarea sindromului de colon iritabil sau calmarea arsurilor si iritatiilor.

Aloe conţine un complex de substanţe benefice, printre care aloina şi gelul de aloe. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei şi care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub formă de prafuri sau ca atare.

Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.

 

Set complet Aloe Vera Farmasi

Set Aloe Vera Farmasi

PENTRU ORICE VÂRSTĂ PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE MASCĂ CU ALOE
Îmbogățită cu ulei de măsline, Masca de față cu aloe vera Dr. C. Tuna hidratează și oferă o senzație de prospețime feței, lăsând pielea fină și catifelată.

Crema aloe vera Farmasi

LOȚIUNE CU ALOE – HIDRATARE RAPIDĂ

Îmbogățită cu unt de Shea, Loțiunea cu aloe Dr. C. Tuna are o textură lejeră și creează un strat protector pentru a hidrata și pentru a reduce nivelul de uscăciune a pielii. Aplică o cantitate sufi cientă pe pielea curată, în special după duș. Masează delicat prin mișcări circulare.

Crema Aloe Vera Farmasi

SCRUB CU ALOE – CURĂȚARE DELICATĂ

Microparticulele exfoliante fi ne din formulă îndepărtează celulele de piele moarte. Îmbogățit cu vitamina E, scrubul cu aloe Dr. C. Tuna oferă luminozitate pielii, pentru un aspect întinerit. Aplică pe față și gât pe pielea umedă. Masează delicat prin mișcări circulare ascendente. Clătește cu apă din abundență.

Oferta Aloe Vera farmasi Cosmetics

GEL CU ALOE – HIDRATARE

CONCENTRATĂ Îți învăluie pielea cu un strat protector. Îmbogățită cu extracte din semințe de struguri, formula cu absorbție rapidă relaxează tot corpul și oferă pielii o strălucire naturală. Aplică o cantitate adecvată și insistă pe zonele uscate și sensibile. Aplică oricând este necesar.

CREMĂ CU ALOE – HIDRATARE ZILNICĂ

Formula îmbogățită cu ulei de măsline susține bariera naturală de protecție a pielii împotriva factorilor iritanți. Pielea ta rămâne hidratată și strălucitoare. Aplică o cantitate mică de cremă pe față și gât pe pielea curată. Masează delicat prin mișcări circulare.

error: Continut protejat !!!