Setul de bun venit Farmasi conţine în total 17 produse la 73 lei (transport în preţ). Veţi primi în cutie specială cu capac magnetic: catalog cu pagini parfumate, şampon cu usturoi, ruj mat, cremă îngrijire ten, mască detoxifiantă, 6 mostre parfum, gel de masaj pe bază de castane, pastă de dinţi, cremă de mâini cu gălbenele, 3 broşuri de machiaj şi cosmetice Farmasi.

Aveti 2 Bife – Optiuni in Formularul de inscriere – Kitul de Start cu 17 Produse (Transport CargusRapid Inclus) la doar 73 lei sau UN singur catalog GRATUIT prin posta care ajunge in 16-20 zile cu Posta Romana
Preturile si pachetele se gasesc sub formular.
Pentru Suport sunati la +40 759 694 948

Prezentare video set bun venit Farmasi

Ce conţine setul de bun venit Farmasi

𝗣𝗿𝗲𝘁̧ 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹 𝟕𝟓,𝟗𝟖 𝐥𝐞𝐢: 59,99 lei pentru produsele din fotografie + transport prin Urgent Cargus 12,99 lei + 2,99 lei catalogul tipărit cu pagini parfumate.
❤️În colet sunt în total 17 produse, tot ce se vede în fotografie:
✔️Şampon 225 ml pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea şi creşterea părului.
✔️Masca de ten detoxifiantă 2a0 ml pe bază de cărbune activ: reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat pentru un ten luminos și împrospătat.
✔️Cremă pentru îngrijirea tenului 50 ml cu arbore de ceai.
✔️Gel terapeutic de masaj 125 ml cu efect dublu pe bază de castane.
✔️Pastă de dinţi 50 gr cu efect de albire.
✔️Cremă de mâini 75 ml cu ulei de gălbenele.
✔️Ruj MATTE Merlot (culoare unică în toate seturile roşu mat, culoarea nu poate fi aleasă).
✔️6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă 1,4 ml sau pliculeţ).
✔️Catalogul în curs cu pagini parfumate.
✔️3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.
✔️O minunată cutie pentru produse cosmetice cu capac magnetic.
📌Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de listare în catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscrierea cu comandă.
ℹ️Dacă aveţi deja cont Farmasi nu îl puteţi dubla, dacă aţi comandat deja kitul de start nu îl puteţi comanda a doua oară.

Catalog Farmasi gratuit

Catalogul gratuit Farmasi pe care îl primiţi în urma înregistrării, prin poştă, în 10-15 zile după ce completaţi acest formular. Broşura în versiune online o puteţi consulta pe acest website. Dar un catalog gratuit Farmasi primiţi prin poştă, în plic, doar dacă veşi completa fromularul. Important: nu vă puteţi înscrie decât o singură dată. Puteţi consulta catalogul Farmasi online AICI.

Orice încercare de dublare a contului este absolut inutilă. Odată ce datele dv. au fost înregistrate în sistem: nu mai puteţi face o nouă înscriere. Un singur catalog gratuit Farmasi pentru o singură şi unică înscriere. Sau, dacă veţi alege kitul de start îl veţi primi o singură dată în urma înregistrării.

Catalogul firmei are 300 grame, are 160 de pagini. Nu este o broşură oferită gratuit. Astfel că în urma înscrierii într-o reţea a unui consultant acesta va plăti pentru dv. atât catalogul cât şi costurile de expediere.

În urma înscrierii beneficiaţi de toate avantajele unui consultant. Nu este necesar să vă dezvoltaţi propria reţea de reprezentanţi. Odată devenit client (sau clientă) veţi avea absolut toate opţiunile de reduceri şi promoţii disponibile.

În plus, oricând veţi dori să vă dezvoltaţi propria reţea – afacere Farmasi – o puteţi face.

Set Bun Venit Farmasi 2020

Înregistrare Farmasi

După înregistrare este necesar să faceţi o comandă de minim 150 lei pentru a deveni reprezentant(ă). Dacă nu doriţi să deveniţi consultant nu este nevoie să atingeţi acest plafon de comandă.

De reţinut că nu există vreo obligaţie pentru a face comenzi. Faceţi comandă oricând doriţi însă după ce primiţi catalogul gratuit să consultaţi pe copertă perioada de valabilitate.

De reţinut că nu există plafon de comandă minimă. Însă la orice comandă mai mică de 199 lei se percepe o taxă de livrare (transport) prin curier rapid de 12,9 lei.

reducere Farmasi

Reducerea directă la o comandă este de 30%. Asta înseamnă că, la preţul de catalog Farmasi de 100 de lei veţi plăti un preţ de 70 de lei. Discountul nu se referă şi nu include taxa de transport.

Continut set bun venit Farmasi

Kitul de start Farmasi

Ce conţine kitul de start la 76 lei: aveţi informaţii în fotografia de mai sus. La inscriere Farmasi, completând formularul de pe acest website, aveţi opţiunea de a selecta şi comanda acest pachet promo cu 17 produse.

Kit bun venit Farmasi

Catalog gratuit la inscriere Farmasi

Catalogul gratuit Farmasi este primit o singură dată în urma înscrierii de pe acest site de consultant. Înscrierea prin orice alt link sau direct în magzinul online nu vă aduce şi un catalog gratuit Farmasi.

Inscriere Farmasi Romania

Formular inscriere Farmasi

Formularul se completează o singură dată. După compentarea acestui formular de înregistrare Farmasi urmează să primiţi prin poştă un catalog gratuit. Important de reţinut: catalogul gratuit nu încape în orice cutie poştală. Este important ca factorul poştal să îşi facă datoria şi să vă predea catalogul. Nu răspundem însă de expedierea catalogului decât până la depunerea la oficiul poştal de expediere. Apoi răspunde doar Poşta Română pentru livrarea destinatarului. Catalogul va fi expediat ca imprimată prin poştă.

error: Continut protejat !!!