Vești bune! 🤩 Concursul “Dăruiește frumusețe” continuă cu o nouă etapă, ale cărei reguli au fost simplificate! Acum poți posta look-uri de make-up creative, sau ritualul tău complet de îngrijire, folosind oricare dintre produsele Farmasi de make-up sau skincare! 👌 Toți participanții din prima etapă de concurs sunt automat înscriși în această a doua etapă, fără a fi necesară postarea unui nou videoclip.

Participă și tu și poți câștiga un curs care constă într-o sesiune live de make up personalizată, susținută de un make-up artist, folosind produsele Farmasi! Iată ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs:

1️⃣ Postează un video cu ritualul tău de îngrijire, sau cu stilul tău preferat de make-up, folosind exclusiv produse de make-up sau skincare de pe www.farmasi.ro

2️⃣ Folosește hashtag-ul #farmasibeautychallenge în descrierea postării

Video-ul câștigător va fi postat pe paginile oficiale de Instagram și Facebook Farmasi România! 😍

Videoclipurile postate pe story nu vor fi luate în considerare. Pentru a fi înscris în concurs, trebuie să urmezi toți pașii enumerați și să ai profilul public. Concursul se desfășoară pe teritoriul României, în perioada 16.09.2022 ora 18:00 – 7.10.2022 ora 9:00. Câștigătorul va fi anunțat luni, 10 octombrie, printr-un comentariu la această postare.

Regulament concurs: bit.ly/FrmROBeautyChallenge

#farmasi #farmasiromania #contest #makeupchallenge

Click aici pentru Formularul De Inscriere Gratuita Farmasi
Daca aveti nevoie de ajutor sau suport scrieti whatsapp, sms sau sunati la 0759694948

Aceste Preturi sunt exclusiv pentru Beauty Influencer, adica trebuie  sa cumparati  SETUL DE BUN VENIT  din formularul de mai jos !
Toate pachetele au inclus transport gratuit prin curier rapid

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Click aici pentru Formularul De Inscriere Gratuita Farmasi Daca aveti

error: Continut protejat !!!